Четвер, 28.03.2024, 12:15
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

El-base: навчально-науковий портал

студентський інформаційний ресурс

Категорії розділу
Студентам на замітку
Колонка адміністратора
Заходи та події
Вітаємо зі святом!
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Партнери
Запрошуємо до співпраці!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0






Flag Counter

Головна » Студентам на замітку

Отримайте кваліфіковану допомогу щодо пошуку необхідної для навчання інформації, написання наукових статей та тез доповідей. 
Потрібно дізнатися індекс УДК чи JEL Code? Хочете прийняти участь у конференції, але немає тез і часу на їх підготовку? - звертайтеся!
Категорія: Студентам на замітку | Переглядів: 854 | Додав: admin | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)

Вас вітає Еl-base: навчально-науковий портал!
Надаємо кваліфіковану допомогу в пошуку необхідної для навчання інформації, написанні наукових статей та тез доповідей, їх публікації в українських фахових журналах (в т.ч. у журналах, що включені до міжнародних наукометричних баз), консультуємо щодо складання плану наукового дослідження, здійснюємо присвоєння індексів УДК та JEL Code за темами наукових робіт! Консультативна підтримка студентів економічних спеціальностей здійснюється по телефону, Viber, e-mail.

Пропонуємо підбірку навчальних матеріалів для студентів економічних спеціальностей. Крім того, зареєстровані користувачі можуть здійснити публікацію своїх наукових статей та тез доповідей на сторінках нашого порталу, а також брати участь в спілкуванні на форумі.


Запрошуємо небайдужих студентів та випускників до участі у підтримці розвитку проекту. Якщо у Вас є навчальні матеріали для студентів економічних спеціальностей поділіться ними з іншими, розмістивши на нашому сайті. Розміщуйте матеріали самостійно - зареєструвавшись або ж надсилайте на адресу el-base@at.ua і ми розмістимо їх із зазначенням Вашого імені (за Вашим бажанням).

Пам’ятайте: перший крок до змін - це наше розуміння та допомога один одному. Місце навчальних матеріалів, зібраних Вами протягом терміну навчання, - не на смітнику, а у відкритій електронній бібліотеці!
Категорія: Студентам на замітку | Переглядів: 1022 | Додав: admin | Дата: 01.02.2019

Каталог файлів містить навчально-наукові матеріали за  категоріями:

Англійська мова для економічних спеціальностей
Аграрна політика 
Біржовий ринок

Бухгалтерський облік (за видами: теорія бухгалтерського обліку, фінансовий, управлінський, податковий облік; за спеціалізаціями: облік у сфері АПК, торгівлі, промисловості, облік зовнішньоекономічної діяльності, бухгалтерський облік у зарубіжних країнах та ін.)
Економіка (міжнародна, економіка праці, економіка підприємства та ін.)
Звітність підприємств
Економічний та внутрішньогосподарський контроль
(контроль, аудит, ревізія)
Іпотечне кредитування
Менеджмент
(за сферами управління: менеджмент персоналу, банківський, виробничий, інноваційний, корпоративний, міжнародний, податковий, фінансовий менеджмент та ін.)
Міжнародна стандартизація та управління якістю
Моделі прийняття рішень та стратегічний аналіз
(управління діяльністю підприємства)
Філософія (суспільно-пізнавальне та наукове спрямування)
Фінансовий та економічний аналіз господарської діяльності
Інші дисципліни
(судово-бухгалтерська експертиза, інвестування, статистичні матеріали, економічні словники та ін.)

Матеріали надані для розміщення студентами економічного профілю різних ВНЗ України. Якщо у Вас є електронна версія посібника, підручника, конспекту лекцій або ж іншого навчального матеріалу - поділіться цим матеріалом з іншими студентами, які гризуть граніт науки.

Скачуючи матеріали з цього сайту, Ви користуєтесь чиєюсь працею. Отож ставтеся з розумінням до Ваших колег та наступників. Сподіваємося на Вашу допомогу у розширенні електронної бази "El-base: навчально-науковий портал".
Категорія: Студентам на замітку | Переглядів: 1715 | Додав: admin | Дата: 27.07.2009